lauantai 30. kesäkuuta 2012

Kesäkuun kirjat

Olenpa ollut luvattoman hiljainen tämän kuun aikana blogissa. Se ei kuitenkaan johdu siitä, ettenkö olisi lukenut tai etteikö minulla olisi mielenkiintoa tätä ylläpitää, vaan puhtaasti siitä että minulla on tuntunut koko ajan olevan jotakin muuta tekemistä - viimeisimpänä yleisurheilun em-kisojen seuraaminen.

Aikaa oli kuitenkin lukea hyvin, kesäkuussa sain kahlattua läpi seuraavat seitsemän kirjaa:
Lewis Carroll - Alice Peilintakamaassa
Carol Shields - Rakkauden tasavalta
Stephen King - Maantievirus matkalla pohjoiseen
Sanna Eeva - Olot
György Spiró - Kevätnäyttely
Peter James - Kuoleman kanssa ei kujeilla
Pauliina Vanhatalo - Gallup

Listalla on jälleen kerran kaksi kevään uutuutta. Uutuuksia olenkin lukenut ahkerasti tämän vuoden aikana ja syksyllä jatketaan taas. Tällä kertaa luin tosin myös enemmän vanhempia kirjoja, vaikkakaan Carrollin lisäksi mitään kunnolla vanhaa listalta ei löydykään. Naisia oli tässä kuussa lukulistalla jopa enemmän kuin miehiä ja kesäiseen tapaan annoin tilaa myös dekkarille sekä aloitin King-putkeni. Lähes koko kuukauden sivukirjana onkin toiminut Kingin Kuvun alla, jonka varmasti saankin heinäkuussa luettua. Kuukauden heikoin teos oli ehkä hieman yllättäen Carol Shieldin Rakkauden tasavalta, joka oli minulle liikaa chik-litiä. Parhaimmistoa taas tarjosivat King sekä Sanna Eeva upealla Olot-teoksellaan. Luettuja sivuja tässä kuussa kertyi vain 2210, sen verran ohuita lukemani teokset olivat. Kirjaa kohden tämä siis tekee 316 sivua, joka taitaa olla tämän vuoden aikana pienin määrä.

Kirjojakin olen löytänyt mukavasti kirpputoreilta, mutta paljastan jossain vaiheessa kaikki kesän ostokseni yhdessä ja samassa postauksessa. Ja huomenna koetan jatkaa postaamista TOUKOKUUN (tuhma Riina!) luetuista, jotta edes joskus kuvittelisin saavani luettujen listojen kiinni.

3 kommenttia:

 1. Minua kiinnostaa, mitä pidit Alicesta! Luin molemmat kirjat (Ihmemaa ja Peilintakamaa) viime vuonna englanniksi, mutta suomennoksetkin kiinnnostavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän saada Alicen arvostelun mahdollisimman nopeasti aikaiseksi! Täytyy tosin sanoa, että hieman kyllä petyin. :(

   Poista
 2. When some one searches for his required thing, thus he/she
  wants to be available that in detail, therefore
  that thing is maintained over here.
  Look at my webpage - online casino download

  VastaaPoista