sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Lokakuun kirjaostoksia


Lokakuussa minua pisti kunnolla kirjakärpänen, joka johti siihen, että haalin itselleni ennätyksellisen määrän kirjaostoksia. Ja tämä kuukausi on vasta puolessa välissä, tosin koetan jättää tämän kuukauden ostelut tähän. Näistä kuudesta kirjasta en maksanut yhteensä edes 20 euroa, kiitos siitä Kirjamessuille, Hulluille Päiville sekä Kirjatorin Poistotorille. Mukaan on siis tarttunut:

Sara Gruen - Water for Elephants
Richard Yates - Revolutionary Road
Alan Bennett - Epätavallinen lukija
Keijo Siekkinen - Jäähyväiset rakkaudelle
John Rechy - Kaupunkien yössä
Torgrim Eggen - Kaksoset

7 kommenttia:

 1. Erityisesti kiinnostukseni herättivät pinon kaksi alimmaista kirjaa. En ole koskaan kuullutkaan John Rechystä tai tästä kirjasta. Voitko kertoa vähän tarkemmin?

  Eggen on minulle nimenä tuttu, mutta en ole toistaiseksi uskaltautunut lukemaan yhtään hänen kirjaansa. Onko sinulla hänestä aikaisempia lukukokemuksia?

  VastaaPoista
 2. Itse asiassa minullekin Rechy on vallan tuntematon kirjailija. Lähinnä kirja lähti mukaan siksi, että sen kansiliepeen kuvaus vaikutti mielenkiintoiselta. "Kaupunkien yössä kuvaa konstailemattomasti ja värikkäästi poikaprostituutiota 1950-luvun Yhdysvalloissa. -- Lukijan eteen piirtyy unohtumaton välähdys katujen elämästä aikana, jolloin homokulttuuri kukoisti vain maan alla."

  Myöskään Eggeniä en ole aiemmin lukenut, mutta hänestä oli puhetta oman lukupiirimme kanssa. Ainakin Sisustjaa oli joku lukenut ja pitänyt ja taisi muutamalla olla myös tuo Kaksoset hyllyssä.

  VastaaPoista
 3. Hyvä pino! Revolutionary road kiinnostaa minua ja se onkin pitkällä lukulistallani. Huomasin, että sullakin on lukulistalla Piiat.

  VastaaPoista
 4. Anni, lompakko ainakin tykkää. :D

  Susa, niin se lukulista on pitkä täälläkin. En tiedä, että koska ehdin edes nämä ostokseni lukemaan. Itse asiassa luen juuri tällä hetkellä Piikoja, olen vasta sivulla 20, mutta oon nyt jo tykästynyt vallan kamalasti.

  VastaaPoista
 5. Hyviä kirjaostoksia olet tehnyt ja halvalla! Erityisesti kaksi ensimmäistä haluaisin itsekin lukea! :)

  VastaaPoista
 6. Kirjahiiri, todellakin! Harvemmin oikeastaan kirjoja ostelen, koska lukemattomia on hyllyssä omasta takaa jo paljon. Mutta noita ei voinut hyllyynkään jättää, koska myöhemmin ne eivät todellakaan olisi tuohon hintaan lähteneet.

  VastaaPoista